Tilmelding til Ungdomshold.

 

Kære Ungdomsspiller
Ganløse Badminton Club: GBC vil gerne byde jer alle sammen velkommen til GBC’s online tilmeldingssystem som gerne skulle gøre det let at tilmelde sig og få relevante oplysninger om  klubben.

 Tilmelding     

Start med at indtaste brugernavn og Password (Valgt ved "Opret Profil") i Login- feltet nederst i venstre menubar.

Tilmelding  til ungdomshold sker ved at man går ind under menupunktet: Holdtilmelding i øverste menubar. Når man klikker her kommer alle badmintonhold frem - både for ungdom , motionister og baneleje. 

                           Ungdomshold har forkortelsen U<nr>.   og er opdelt efter klassetrin

 Der skal oprettes en "Profil" inden der kan tilmeldes til Hold.

Betaling sker med dankort  eller bankoverførsel, ved selve tilmeldingen til holdene. Der betales kontingent for en halv sæson ad gangen ved tilmelding og i januar.
Ungdomssæsonen løber fra 1. september til 30. april.

 

Går du i 0 – 9. klasse. Er du allerede medlem, eller kunne du tænke dig at blive det – så se her:

Fra 3. klasse og opefter har du mulighed for at tilmelde dig 1 eller 2 gange om ugen, alt efter hvor meget du ønsker at spille.

Går du i 0. – 2. klasse, kan du vælge at gå alene eller sammen med en forælder – eller både og uden ??

Træner:

Bjarne Nielsen er cheftræner på 3 sæson. Han er professionel træner med stor erfaring, og har bl.a. været ungdomslandsholdtræner under DBF og landstræner på Grøndland. Han har været cheftræner for ungdomsafdelingen i Roskilde i 8 år, efter at havde været cheftræner i Lillerød i 11 år, samt træner hos Taastrup Elite i 6 år.

Med sådan en kapacitet på holdet, får vi mulighed for at give vores ungdomsspillere den bedst mulige træning, og skabe optimale rammer i GBC med plads til udvikling, ambitioner og fællesskab.

Er Ganløse så en Eliteklub?? NEJ!! GBC er en klub for alle børn i Ganløse. Men vi ønsker et miljø, hvor hygge og fællesskab kan gå hånd i hånd med læring og udvikling, så alle spillere oplever succesen ved at blive bedre til badminton, ved at gå til det ??

Der vil blive mulighed for at deltage i turneringer, men det er ikke et krav, og vil være helt op til den enkelte. Bjarne underviser selv om mandagen, men vil herudover stå for kurser og uddannelse af vores andre trænere, så alle spillere i klubben undervises efter samme principper.

 Har du spørgsmål til ungdomsbadminton i Ganløse så kontakt

Ungdomsformand:

Anette Kjær

Mobil: 28740248

Mail: akj@dcscandinavia.dk

 
Udmelding  
Ønsker du ikke længere at spille badminton i GBC skal du sende en mail med din udmeldelse.