Tilmelding til Formiddagshold.

Kære badmintonspiller
Ganløse Badminton Club: GBC vil gerne byde jer alle sammen velkommen til GBC’s online tilmeldingssystem som gerne skulle gøre det let at tilmelde sig og få relevante oplysninger om  klubben.
 

FORMIDDAGS-HOLD uden instruktion

Der er mulighed for at spille på et formiddagshold.

Sæsonen for formiddagshold følger skoleåret og starter op når skolen starter i august og slutter når skolen går på sommerferie i juni.

Der findes 2 formiddagshold  torsdag: 09:00-10:30 og 10:30-12:00. Holdene er for voksne, der ønsker at svinge ketcheren sammen med andre i morgentimerne.

Tilmelding  

Start med at indtaste Brugernavn og Password (Valgt ved "Opret Profil") i Login- feltet nederst i venstre menubar.
Tilmelding  til Motionshold sker ved at man går ind under menupunktet: Holdtilmelding i øverste menubar. Når man klikker her kommer alle badmintonhold frem - både for formiddagshold, ungdom , motionister og baneleje. 

                           Formiddagsholdene har forkortelsen F<nr> 
 
    Har du tidligere spillet badminton i GBC, vil du inden sæsonstart modtage en mail fra klubben, så du kan se hvornår tilmelding til den nye sæson starter.

    Hvis du ikke tidligere har spillet badminton i GBC og bliver i tvivl om hvordan du tilmelder dig, så kontakt  Sonja Greve som vil hjælpe med at finde et hold der passer. Hvis det pågældende hold er fyldt op, kan du skrive dig på en venteliste. Der skal oprettes en "Profil" inden tilmelding til Hold.

 Betaling sker med dankort eller bankoverførsel ved selve tilmeldingen til holdene. Der kan betales kontingent for en halv sæson ad gangen i juni og i Januar.

Har du spørgsmål vedrørende selve tilmeldingen eller hvilket hold, du skal tilmelde dig, kan du maile eller ringe til:

 Sonja Greve

* sonjagreve@mail.tele.dk


 

Udmelding  

Ønsker du ikke længere at spille badminton i GBC skal du sende en mail med din udmeldelse.